ODTU Bilgisayar Muhendisligi Bolumune Uzman Alinacaktir

Yeni acilan Uzman kadrosu icin basvurmak isteyenlerin belgelerini 24 Kasim 2014 - 8 Aralik 2014 tarihleri arasinda Bolum Baskanligina vermeleri gerekmektedir.

On degerlendirme sonuclari 10 Aralik 2014'te Bolum Web sayfasindan ilan edilecektir.
On degerlendirmeyi gecen adaylar 12 Aralik 2014 tarihinde yazili sinava katilacaklardir.
Sonuclar 15 Aralik 2014'te aciklanacaktir.

Bilgisayar Muhendisligi
Bolum Baskanligi

Unvan Sartlar
  • En az lisans mezunu olmak
  • Belgelendirmek kaydiyla alanlarinda en az iki yil tecrubeli olmak
  • Lisans mezunu olunan alanlarda ALESten en az 70 puan almak
Ozel Sartlar
  • Bilgisayar Muhendisligi lisans mezunu olmak
  • Bilgisayar Muhendisligi ABD'da yuksek lisans ve doktora mezunu olmak
  • Bilgisayar Sistemleri ve Yoneticiligi konusunda en az 5 yil deneyimli olmak
  • Basvurduklari bolum/anabilim dali/program adi, ilan tarihi ve son basvuru tarihleri, yazisma adreslerini ve telefon numaralarini belirten dilekce
  • Ozgecmis
  • Merkezi sinav (ALES) belgesi fotokopisi (en az 70 puan almak)
  • Yabanci dil sinavi belgesi (YDSden en az 65 puan almis olmak ya da muadili sinavdan esdeger puan)
  • Onayli diploma fotokopisi
  • Lisans transkripti (resmi)
  • Nufus cuzdani fotokopisi
  • 1 Adet vesikalik fotograf (son 6 ayda cekilmis)
  • Erkek adaylar icin askerlik terhis veya tecil belgesi fotokopisi
  • Basvuru zarfi kapak formu http://www.pdb.metu.edu.tr adresinden indirilebilir.
  • Alanlarinda en az iki yillik tecrubeyi gosteren belge

MUAFIYET Doktorasini tamamlamis olanlar, 29/06/2009 tarihli ve 2009/15153 sayili Bakanlar Kurulu Karariyla yururluge konulan Tipta ve Dis Hekimliginde Uzmanlik Egitimi Yonetmeligi hukumlerine gore uzmanlik egitimini tamamlayanlar, meslek yuksekokullarinin Yuksekogretim Kurulu tarafindan belirlenen uzmanlik alanlarina atanacak ogretim gorevlileri, yuksekogretim kurumlarinda bu kadro unvanlarinda calismakta olanlar ile yuksekogretim kurumlarindan ayrilan ogretim elemanlarinin calismakta olduklari yuksekogretim kurumlarinda veya baska yuksekogretim kurumlarinda ogretim elemani kadrolarina basvurularinda, merkezi sinav; Ogretim Uyesi Yetistirme Programi kapsaminda, Yuksek Ogretim Yurutme Kurulu karari ile belirlenen arastirma gorevlisi kadrolarina yapilacak basvurular ile meslek yuksekokullarinin yabanci dil okutmani haric ogretim elemani kadrolarina basvurularinda ise yabanci dil sarti aranmaz.

news/20141/uzmanalim.txt · Last modified: 2014/12/01 01:24 by Ahmet Sacan