Yeni açılan 1 adet Araştırma Görevlisi kadrosu için başvurmak isteyenlerin başvuru formlarını ( Arş.Gör.başvuru zarfı kapak formu) linkinden doldurarak 31 Aralık 2014 - 14 Ocak 2015 tarihleri arasında Bölüm Başkanlığına vermeleri gerekmektedir.

Ön değerlendirme sonuçları 15 Ocak 2015'te Bölüm Web sayfasından ilan edilecektir. Ön değerlendirmeyi geçen adaylar 19 Ocak 2015 tarihinde yazılı sınava katılacaklardır. Sonuçlar 21 Ocak 2015'te açıklanacaktır.

• İngilizce yeterlik belgesi (En az KPDS puanı 80, ya da uluslararası geçerliliği olan sınavlardan alınmış eşdeğer not)(ayrıca bkz.)
  • Bilgisayar Mühendisliği yüksek lisans ya da doktora programında kayıtlı olduğuna ilişkin öğrenci belgesi ya da kabul edilmiş olduğuna dair belge

news/20141/agalim_aralik.txt · Last modified: 2014/12/31 14:12 by Ahmet Sacan