Yeni açılan Araştırma Görevlisi kadrosu için başvurmak isteyenlerin başvuru formlarını ( Arş.Gör.başvuru zarfı kapak formu) linkinden doldurarak 09-23 Eylül 2014 tarihleri arasında Bölüm Başkanlığına vermeleri gerekmektedir.

Ön değerlendirme sonuçları 25 Eylül 2014'te Bölüm Web sayfasından ilan edilecektir. Ön değerlendirmeyi geçen adaylar 30 Eylül 2014 tarihinde yazılı sınava katılacaklardır. Sonuçlar 13 Ekim 2014'te açıklanacaktır.

• İngilizce yeterlik belgesi (En az KPDS puanı 80, ya da uluslararası geçerliliği olan sınavlardan alınmış eşdeğer not)(ayrıca bkz.)
  • Bilgisayar Mühendisliği yüksek lisans ya da doktora programında kayıtlı olduğuna ilişkin öğrenci belgesi ya da kabul edilmiş olduğuna dair belge

news/20141/agalim.txt · Last modified: 2014/09/11 16:05 by Ahmet Sacan