Warning in inc/conf.php:37:conf_init()
Creating default object from empty value

Warning in inc/auth.php:27
Creating default object from empty value

Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /web/mektep/trunk/inc/io.php:8)

Warning in :header()
Lisans Öğrencilerimizin Uluslararası Gürcistan Programlama Yarışmasındaki Başarısı [METU Computer Engineering]

Warning in :header()

Bölümümüz lisans öğrencilerinden oluşan takımımız 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde Gürcistan Batum'da ve eş zamanlı olarak Rusya Novosibrsk'te düzenlenen Uluslararası Gürcistan Programlama Yarışması'na katılmıştır. 93 Yarışmacının katıldığı Bireysel Yarışmada Serdar Şanlı bronz madalya ve İlgar Ramazanlı mansiyon ödülü almıştır. 55 Takımın yer aldığı Takım Yarışmasında ekibimiz Mansiyon Ödülü almıştır.

news/20122/ogrenci_odul.txt · : 2013/06/14 14:12 Ahmet Sacan