Yeni açılan Araştırma Görevlisi kadrosu için (2 kadro) başvurmak isteyenlerin Bölüm Başkanlığından alacakları başvuru formlarını doldurarak 5 Eylül 2011 tarihine kadar Bölüm Başkanlığına vermeleri gerekmektedir.

Ön değerlendirme sonuçları 6 Eylül 2011'de Bölüm Web sayfasından ilan edilecektir. Ön değerlendirmeyi geçen adaylar 8 Eylül 2011 tarihinde yazılı sınava katılacaklardır. Sonuçlar 12 Eylül 2011'de açıklanacaktır.

• İngilizce yeterlik belgesi (En az KPDS puanı 80, ya da uluslararası geçerliliği olan sınavlardan alınmış eşdeğer not) (ayrıca bkz.)
  • Bilgisayar Mühendisliği yüksek lisans ya da doktora programında kayıtlı olduğuna ilişkin öğrenci belgesi YA DA kabul edilmiş olduğuna dair belge

Bölüm Sistem Yöneticiliği ayrı olarak değerlendirilecektir. Bu görevi yapmak isteyenlerin dilekçelerinde belirtmeleri gerekmektedir.

news/20111/agalim.txt · Last modified: 2011/08/28 00:04 by Ahmet Sacan