Yeni açılan Araştırma Görevlisi kadrosu için (4 kadro bir ilanda, 2 kadro bir ilanda ve 1 kadro sistem yöneticisi olmak üzere toplam 7 kadro) başvurmak isteyenlerin Bölüm Başkanlığından alacakları başvuru formlarını doldurarak 03 Ağustos - 17 Ağustos 2011 tarihleri arasında Bölüm Başkanlığına vermeleri gerekmektedir.

Ön değerlendirme sonuçları 18 Ağustos 2011'de Bölüm Web sayfasından ilan edilecektir. Ön değerlendirmeyi geçen adaylar 24 Ağustos 2011 tarihinde yazılı sınava katılacaklardır. Sonuçlar 26 Ağustos 2011'de açıklanacaktır.

• İngilizce yeterlik belgesi (En az KPDS puanı 80, ya da uluslararası geçerliliği olan sınavlardan alınmış eşdeğer not) (ayrıca bkz.)
  • Bilgisayar Mühendisliği yüksek lisans ya da doktora programında kayıtlı olduğuna ilişkin öğrenci belgesi YA DA kabul edilmiş olduğuna dair belge

Bölüm Sistem Yöneticiliği ayrı olarak değerlendirilecektir. Bu görevi yapmak isteyenlerin dilekçelerinde belirtmeleri gerekmektedir.

news/20102/agalim.txt · Last modified: 2011/08/15 14:32 by Ahmet Sacan